En bra måndag

Inlägget innehåller reklam för mat.se och adlinks.

Sådär då har vi haft vårt möte med Depend, kampanjen kommer bli superbra! Idag åt vi lunch medan vi hade lite brainstorming. Vi behövde bestämma oss för hur kampanjen ska se ut, men som tur var hade Beatrice som jobbar där en jättebra ide redan som vi alla tyckte om. Nu ska den ”bara” fotas, filmas och sedan gå live 🙂 Jag är så glad att jag kan göra detta samtidigt jag hjälper cancerdrabbade barn. Tänk om vi alla influensers gjorde något sådan lite då och då, tänk vad mycket pengar som kunde läggas på något vettigt! Nu gör ju alla som dom själva vill såklart, men jag tror vi alla kan göra något. Det behöver inte vara 100 000 kr, det kan vara en tusenlapp eller ge lite gratisreklam till någon välgörenhetsorganisation..

Sen åkte jag med Chloé till djursjukhuset där hon opererades för ett tag sedan, tyvärr har hennes ben inte blivit bra och det ser ut som att hon måste opereras igen 🙁 Stackarns liten.. Så vi inväntar att kirurgen ska ringa oss och berätta vad kalaset kommer att kosta. Hon ska ju också röntgas nästa månad för att se om hon har bebisar i magen eller inte, men dom ska ju tyvärr tas bort. Hon är för gammal för valpar och med tanke på hennes trasiga ben kommer hon inte klara av en stor, tjock mage.

På vägen hem tänkte jag handla mat, men då kom jag på att vi redan hade beställt massa mat från mat.se smidigt via deras hemsida. Så skönt, för all mat kom hemlevererad till oss! Så smart, så alla kassar stod utanför min dörr och det enda jag behövde göra var att packa in det i kylskåpet. Jag tycker det är mycket lättare att planera veckans måltider om jag kan sitta i lugn och ro och beställa via nätet.. Hur funkar ni, föredrar ni att shoppa på nätet eller konka hem med tunga kassor från butiken? 😉

alexandra kissie nilsson gucci outfit

Mitt fina sett kommer från denna butik *KLICK* som har massa fina kläder!

alexandra kissie nilsson kavaj outfit

Shoppen där denna outfit kommer ifrån har så snygga grejer, tex dessa örhängen *KLICK*, vill ha!!

Snygga Beatrice som jobbar för depend, sån härlig tjej!

Beställde räksalladen när vi lunchade på Riche, den brukar vara god men denna gång var den inte alls bra faktiskt.. Var lite tråkig och den innehöll inte så mycket roligt.. Kocken kanske hade en dålig dag!

Fick en liten goodiebag med massa fina nyheter i form av lack och fransar, tack!

Maten som vi fick levererat direkt till dörren, så smidigt! 🙂 Vi handlade smidigt igårkväll. 

ALEXANDRA200 ger er 200 kr rabatt för er nya kunder som handlar för över 500 kr! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Kekidi

  Jag håller verkligen så otroligt mycket med dig. Tänk om alla stora bloggare kunde vara generösa och skänka en liten gåva till barncancerfonden faktiskt. Jag tycker att det du gör är otroligt fint.

 • Amelie

  Du menar inte att du tror att man ”röntgar” för att se valpar/bebisar? Ultraljud och röntgen är inte samma sak. Du går verkligen livets hårda skola va?

 • Paula Smilee

  Stackars Chloe hoppas det blir bra med henne snart. et hur jobbigt det är när våra fyrbenta bebisar är sjuka eller inte riktigt mår bra. .(

 • Jess

  Alexandra, jag tycker att du är så inspirerande och jag blev så jäkla glad när jag för första gången läste om din utlottning och insamling och när jag läste vem som vann den så tänkte jag bara så rätt av Depend!

  Jag blir så impad när ni influencerbrudar inser vilken makt ni faktiskt har och gör medvetna val i vardagen som kan inspirera andra. Nu väntar jag på ”Alexandra goes klimatkämpe”! Det betyder inte att det arbete du lägger ner idag på exempelvis din hjärtefråga feminism inte ”räcker” i mina ögon (nej du öppnar ögonen hos många) utan det handlar om att klimatkamp är MIN hjärtefråga.

 • Nathalie

  Jag är nog aningens konstig, men jag ÄLSKAR att gå i matbutiker och handla! Det är lätt det jag lägger mest pengar på! 😛

 • Hanna

  Handlar hellre i butik eftersom jag handlar väldigt mycket frukt och grönt. Jag vill välja själv vilka äpplen eller vilka tomater jag ska köpa, om tomaterna inte ser fräscha eller mogna ut så kanske jag inte köper några. Har man beställt online får man hem det oavsett om det är fräscht eller inte.

 • Rosanna

  Älskar din stil!

 • Reductil

  Äkta dietpiller (Reducti) till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *