Snygg till hösten!

Inlägget innehåller adlinks

Har ni uppdaterat garderoben inför hösten? Jag har inte gjort det, har inte vågat tänka på hösten.. Men nu är det ju så att den kommer smygandes.. Hittade väldigt snygga plagg på 2 nya sidor jag inte shoppat från tidigare, länkar hittar ni under 🙂

Jag har iaf gjort håret höst-redo, var hos rapunzel hela förmiddagen och fixade till det. WOW SÅ FINT DET BLEV! Har lagt ut på Insta-story hur det vart, så in där och kika ifall ni inte orkar vänta på att se bilder här. Jag hinner inte ta bilder just nu för jag måste göra iordning mig inför kvällens festligheter, det är Volkswagen som bjuder in på fest. Dom har lanserat en ny Touareg som lanseras, spännande!

Grön blus – LÄNK // Lila blus – LÄNK // Jeans – LÄNK // Stickad tröja – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *