Little red dress

Har ni haft en bra dag? 🙂 Det har jag, hade först ett härligt möte med Linda-Marie om en grej som vi troligtvis ska komma igång med redan i höst, eventuellt i vår om det blir för tight.. Sen klippte jag lite videos, svarade på en hel del mail och nu ligger jag helt slut i soffan. Känner mig så trött fast jag inte har gjort något speciellt idag.. Har inte ens tränat, men det tänkte jag göra ikväll! Undrar om det beror på att det börjar gå mot hösten nu? Att kroppen ställer in sig till den nya årstiden eller något sånt.. Men ska trotsa det så gott jag kan genom att dricka min 4e kopp kaffe för dagen.

Såhär har jag sett ut idag, liten söt klänning och stövlar. Känns både sommrigt och höstigt, skorna gjorde outfiten lite varmare. Och sedan jackan då såklart, den är väldigt varm och skön. Älskar den, den kommer från bodaskins och är ny. Det är mitt favoritmärke när det kommer till skinnjackor, dom har verkligen dom snyggaste jackorna någonsin!

Ps. Imorgon ska jag äntligen fixa håret, så skönt. Det behövs verkligen..

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *