Någon som följer min Insta-story? Svarade på lite frågor igår och som vanligt kom frågan upp om min ”förvandling”. Många tycker jag inte är samma person som förut och undrar om det har med en varumärkesförändring att göra eller om jag faktiskt är annorlunda. Jag är annorlunda, och jag är inte samma person som jag var för 10 år sen. Jag är inte ens samma person som jag var för 5 år sedan, och jag är så glad över det. Jag är så glad över att jag ständigt växer som person och utvecklas, hade jag inte gjort det hade jag trampat på samma ställe, varit ihop med samma kille och ältat över samma saker år efter år..

Förut trodde jag inte att man kunde ändras så mycket, att folk är som dom är.. Men det tror jag inte längre, och det är jag också glad över för det ger mig hopp och det gör att jag har lättare att förlåta människor idag. Genom min egna förvandling och mina egna lärdomar har jag nu förstått att alla misstag är lärdomar och vi växer av dom. Vi lär oss något och tar med oss det i framtida situationer. Förhoppningvis lär vi oss hantera vissa händelser bättre tack vare lärdomarna och slipper gå igenom samma misstag en gång till.

Sen är det ju bara naturligt att vi ändrar intressen, har man festat i flera år sträck så är det väl inte så konstigt att man tröttnar? Har man en gång i tiden varit en bitter, långsint människa är det väl klart man tröttnar på att vara en sån också? Jag tror vi människor kan ändras oerhört mycket, och det är ingenting konstigt med det. Det är en nyttig del av livet att låta en själv förvandlas till den personen man faktiskt vill vara ♥ Det är aldrig försent att ändra på sig heller, livet är faktiskt tillräckligt långt för att göra om och göra rätt, flera gånger om 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Linnea

  Du bara fortsätter att imponera på mig med din inställning! Jag är en av dom som följt dig sedan startgroparna, jag är några år äldre än dig och jag minns hur jag som många andra uppfattade dig som otroligt provokativ och en fjortis. Idag är du en förebild! Jag är så otroligt glad över att ha följt din bloggkarriär och få se vilken powerkvinna du är idag! Tack för att du inspirerar, är genuin, väcker tankar och har en klockren humor. Allt gott!

 • Magdalena

  Folk slutar aldrig kräva saker av en. Antingen är man för tjock eller för smal eller måste ändra sin attityd ”… men nu blev det för mycket, eller för lite” typ. Det bästa man kan göra är som min svärmor brukar nynna:

  ”Alla ska vi ensamma på jorden vandra
  så sköt dig själv och skit i andra”

  Själv blir jag alltid glad när jag ser att människor mår bra, har en positiv inställning och väljer att sprida den 🙂

 • C

  Haha….säger hon den ”smarta”som skrev sitt smartaste inlägg den 19/8 ang hennes hund.
  Du har mycket att lära fortfarande och långt ifrån vuxen.
  Men ja du har förändrats tack vare Andreas men du kommer nog inte nå ända fram trots det.

 • Lizz

  Minns dig när du inte hade så super många följare, jag var själv rätt förvirrad vid den tiden, varit med om tunga grejer som jag senare i livet fått lov att möta/bearbeta och så mycket har hänt på vägen, SÅ så mycket. Är högutbildad nu, har en sådan där genom-god och fin människa som jag trivs med, och är idag starkare, klokare och mer insiktsfull på många sätt. Jag ser samma sak hos dig, hur du verkligen utvecklats på flera sätt, hur du har kommit till nya insikter, varit med om en hel del, lärt dig mer, hur du har mött olika saker i livet så som den där dumma skammen (tänker på hur modig du var som anmälde övergrepp och tog det till rätten, helt rätt <3). Fast att jag inte känner dig, så är jag stolt över dig. Du har så mycket potential och jag ser hur fin människa du är – jag tror du kan bli oerhört rik i både visdom, kunskap, insikter och allt annat. Det känns som du har ett rikt inre liv och det förtjänas att tas i hand om på alla vis, så att du kan thrive. Önskar dig allt gott!
  //Stolt tjej i Lund

 • Linn

  Sjalvklart kan man andras! Brukade lasa din blogg for manga ar sedan och du verkar ha forandrats otroligt mycket. Tycker snarare det ar konstigare om man *inte* forandras over tiden. Du verkar mycket mer ”real” nufortiden… sa definitivt en positiv forandring! Tror man utvecklas mest mellan 20-30. Manga gar igenom en festperiod, och man far jobba pa att hitta sig sjalv, vem man ar som person och vad man vill fa ut och gora i livet. De som pastar annat behover nog en nypa sjalvreflektion 🙂

 • Marie

  Mådde bra av att läsa det här inlägget, tack för det!♡

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Helt rätt! Många har en lite negativ bild av att man ändrats, att man är falsk, ljuger, spelar en roll. Likaså tycker folk att man är svag för att man byter åsikt – hallå det är ju en fantastisk egenskap att kunna se mer nyanserat och kunna stå för att man haft fel/tyckt på ett annat sätt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *