Ny vecka, nu kör vi!

Måndag: Träna, lunchmöte följt av att redigera boken hela dagen.

Tisdag: Skriva ett kortare manus till fredag samt fortsätta arbeta klart texterna till boken. På kvällen är det middag med Fanny för att snacka jobb men också dricka lite drinkar.

Onsdag: Prova och hämta kläder till event, eventuellt klämma in en spraytan-tid på kvällen! Boka in en fotografering för en intervju jag gjorde förra veckan, känner att jag inte hinner med den denna även om den bara är 30 minuter-ish..

Torsdag: Tid hos Rapunzel of Sweden för att fixa håret (kortare, blondare 😉 ) och på kvällen är det galakväll med Volkswagen. Jag kommer bland annat stå på scen, spännande!

Fredag: Fashion week start up event, jag kommer stå på scenen för att presentera mina nya fransar. Får hjälp av bästa Fanny med sminkningen och vi har en fantastiskt vacker modell på scen som ska bli sminkad. Så spännande och roligt!

Lördag/ söndag: Ledigt?

Behöver nog ta in på hotell efter denna vecka för att lugna ner nerverna igen 🙂 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *