För er som tittade på min senaste video *KLICK* har redan sett detta pressutskick, men för er som inte har tittat på videon kan jag visa upp det här också 🙂 Why not, det var så himla fint! Det är Jennifer Lopez som har ett samarbete med Inglot, som förövrigt är polskt, visste ni det? Det var min mamma som berättade det när jag första gången såg märket på under skönhetsmässan. Det gjorde att jag drogs lite extra till det och då köpte jag deras setting powder för första gången.

Förutom att ha lekt med mitt nya smink har jag arbetat på manuset till fredag, blev en kort presentation av företaget och varför jag älskar fransar så mycket haha 😉 Så jag känner mig nog redo för scenen. Tror att det bästa är att inte övertänka det så mycket utan köra efter känsla. Jag vill ha en öppen dialog med Fanny som ska hjälpa mig med sminket på scenen och ha en lättsam stämning. Nu har jag stått på scenen några gånger så det blir mindre läskigt för varje gång, tur va?! Annars hade mitt jobb blivit mycket svårare 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *