Lola

Inlägget innehåller reklam för mina fransar.

Hej på er! Då var veckan redan slut.. Gårdagen försvann så himla fort och plötsligt var det kväll och då var det ju födelsedagsfirande för Issa. Därför ekade det lite tomt här igår, men nu är jag back och ska snart publicera helgvloggen till er 🙂 Den ska bara klippas ihop, har mycket material!

Gårdagen var supermysig, vi firade Issa i hennes nya fina lägenhet i stan och hon hade styrt ihop det så bra. I present fick hon 3 skålar från Georg Jensen som jag tror kommer göra sig fint i den nya lägenheten 🙂 Jag tog inga bilder alls igår faktiskt, glömde helt bort det. Men så blir det ibland, var väl upptagen med att ha kul.

Idag har jag inte så jättemycket planer förutom att just klippa ihop videon, städa och träna senare när jag piggnat till efter gårdagens festligheter 😉 Vad ska ni göra idag?

Använder mina egna fransar ”LOLA” här 🙂 *KLICK*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)
 • Victoriasworld.se

  Hej Alexandra, roligt att se vilken duktig affärskvinna du har blivit ❤️ Har följt dig sen du, Kenza och BB precis började er bloggresa 🙂

 • pernilla

  Du är så sjukt vacker, längtar tills jag kan köpa din nya bok håller på att läsa på din gamla så otroligt stark kvinna! <3

  https://nouw.com/pillaan

  🌸kroppsfixering man behöver inte vara smal för att vara vacker – bilder på min kropp
  🌸 Kul att mitt människor provocerande av mitt inlägg
  🌸Väskor kan faktiskt vara kopior inget fel med det
  🌸tänk vad lite smink kan göra – bara sminkad på ena sidan
  🌸 jag utmanar er tjejer att göra likadant sminkad på ena sidan roligt att se
  🌸 slitet hår? Kolla in bloggen då
  🌸 retar upp mig på människor
  🌸varför ska människor behandla varann som skit?

 • Cecilia

  Du är SÅ himla fin i dina fräknar 🙂

 • e

  kan du göra texten i din blogg mindre? går ju nästan inte att läsa.. jämför med t.ex kenzas blogg, mycket enklare att läsa och stilrent 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *