Leo and denim

Hej på er!

Jag har precis tagit emot en stor matleverans från mat.se och ska strax iväg till gymmet för att bli av med lite energi.. Har lite negativ energi i kroppen som jag behöver bli av med. Har inte tid för dålig energi eller icke pålitliga människor i min vardag! Men jag hinner göra mig av med båda. Ett gympass gör verkligen underverk mot dåliga dagar, trust me. Kroppen släpper lös endorfiner, man kan göra sig av med ilska på vikterna och man hinner tänka.

Sen ikväll är det födseldagsfirande för Issa min älskade vän som fyller år! Känner för att verkligen göra mig snygg ikväll. Lägga lite extra tid på sminket, kanske lägga en ansiktsmask innan och sådär..

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *