Söderköping

Hej från Söderköping 🙂

Vi är på väg mot High Chaparall med familjen och vi tog in en natt på Söderköpings brunn på vägen för att ta det lite lugnt, bada i deras fina pooler och ta det lugnt så vi slipper åka så långt. Så igårkväll kom vi fram och vi åt lite glass, badade och hade det allmänt bra. Nu på morgonen har vi ätit en god frukost och nu ska vi ta ett snabbt dopp i poolen innan vi sätter oss i bilen och börjar åka vidare mot vårt mål.

Självklart spelas allting in och kommer upp på söndag på youtube *KLICK*, men på tal om youtube.. Gud vad många klick min senaste video fick, är helt förvånad haha! Var lixom bara en vanlig snack-video. Men det känns ju såklart kul att börja komma ”tillbaka” på youtube-fronten. Det känns roligt igen, inte sådär påfrestande och jobbigt som tidigare.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *