High Chaparall

Sådär då kan vi bocka av High Chaparall från listan. Vi har hunnit rida häst (Leonora då såklart), rånat en bank, besöka Mexico, bevittna ett rån och massa annat. En minst sagt händelserik dag 😉 Det var så himla fint uppbyggt på High Chaparall, alla som jobbade där var utklädda och var i olika roller. Byggnaderna var slitna och gamla (så som dom ska vara) och det fanns allt från fängelser till skolor. Leonora verkade tycka det var jätteroligt viket var det absolut viktigaste! Ni kommer givetvis få se detta på söndag i ”helgvloggen” som publiceras på söndag.

Nu är vi på väg hem igen, vi tajmade in det bra för precis när vi kände oss klara började det regna. Snacka om tur! Så nu har vi en mysig biltur framför oss. Så skönt att vi kan turas om att köra, för det kommer ändå ta oss ca 4 timmar hem.. Så kvällen kommer nog bli väldigt lugn, vi lär ju vara supertrötta efter bilresan. Sen är det födelsedagsfirande imorgon så lika bra att vila upp sig ordentligt 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *