Hej på er!

Sitter just nu på MOS och arbetar lite. Har precis ätit en sallad till lunch på BIM och innan det var det fotografering. Vi fotade ju såklart för min nya smyckeskollektion som jag släpper tillsammans med Ur&Penn 🙂 Tror verkligen att detta kommer bli så himla bra! Till plåtningen idag använde jag såklart mina nya fransar, körde på dom långa ”Lola” för att få maximal effekt. Så himla nöjd! Bilderna får ni ju se såfort kollektionen är släppt, så ni får ha lite is i magen.

Nu ska jag strax röra mig hemåt så jag kan klippa dagens video. Men innan det tänkte jag först passa på att handla en födelsedagspresent. Issa fyller ju år i vecka och på lördag är det fest 🙂 Brukar vara så himla dålig på presenter men jag troor vi har har kommit på något bra som kan passa.. Sen blir det ju rockbjörnen ikväll, blir skoj!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)
 • Diana

  Heey vad kul!!
  Ser så fram emot att få se smyckena, jag brukar inte köpa där (Ur & Penn) men som presenter kan jag tänka mig att dina smycket kommer att passa perfekt. Lyxiga och vackra. 🙂
  Du ser såå fin ut som alltid.
  Kram <3

 • Filippa

  Snälla! dem skorna är såå fula!!

 • erika

  Man kan ju se alla smyckena på andra bilden?

 • Rena

  Looks like a cool shooting!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Pia Widlund

  Kommer att bli så fina bilder!

 • Christin

  Ang. din instastory om att abortfrågor inte rör männen, hur tänkte du där?
  I ena sekunden säger du att det krävs en man för att det ens ska kunna bli en graviditet och i nästa har mannen inget med saken att göra?

  Jag anser att mannen har precis lika mycket med saken att göra. Han ska vara lika delaktig i beslutet om att behålla eller inte behålla, han påverkas lika mycket (dock inte fysiskt) av en abort som en kvinna och definitivt av att behålla ett barn.

  Ang. att SD vill sänka abortgränsen förstår jag egentligen inte hysterin om. Jag tror att det var 93% av alla aborter sker redan innan vecka tolv idag. Och ärligt talat, varför ska man vänta så sent med att göra en abort?
  Och skulle det vara en risk för mamma eller foster så kommer det självklart inte att räknas in i dessa tolv veckor.

  Jag är absolut ingen abortmotståndare, tvärtom är jag för aborter och har själv behövt göra en (vecka 7). Men det känns som att många (främst kvinnor) använder detta som ett hatdrev mot SD nu när det inte längre går att kommentera deras invandringspolitik (Socialdemokraterna driver en hårdare invandringspolitik än vad SD någonsin föreslagit).

  • Nybliven stolt feminist

   Hej! Jag brukar inte vara inne och kommentera, men nu kunde jag inte låta bli. Självklart har mannen inget att säga till om vad gäller abort, det är ju kvinnans kropp! Om mannen inte vill ha barn så finns kondom. Om en ändå anser att det finns en risk att den t.ex spricker så är sex inget en måste ha. Är en som man orolig för att ofrivilligt bli pappa bör en nog istället ta sig en funderare om sex med en kvinna ska vara en del i ens liv.

   • Ida

    Och om en kvinna inte vill ha barn så finns piller/spruta/stav osv och om en ändå anser att det finns en risk att bli gravid så är sex inget måste för en att ha!
    Är en som kvinna orolig för att ofrivilligt blir gravid bör en nog istället ta sog en funderare om sex med en man ska vata en del i ens liv!

    Förstår inte varför det alltid ska vara mannens ansvar att skydda sig? Vill inte kvinnan bli gravid så har även kvinnan ett ansvar att skydda sig, vill ingen av parterna bli föräldrar så är det bådas ansvar till skydd!
    Och helt ärligt så är det lättare för en kvinna att tex på morgonen bara ta ett piller så är man skyddad hela dagen än att männen ska dra fram en kondom varje gång, vilket även du måste hålla med om kanske inte alltid är nått man tänker på i stundens hetta! Skulle du själv våga lita på att kondomen håller och eventuellt riskera att bli gravid om det är något du inte vill? Jag skulle aldrig!
    Kvinnan är trots allt den som får gå igenom aborten både psykiskt och fysiskt, varför lita på att mannen hon vill ligga med alltid har kondom med sig? Jag själv vill inte bli gravid just nu och skulle aldrig riskera att bli det heller därför ser jag till att skydda mig, det är ett val jag har tagit att inte bli gravid därför är det även mitt ansvar att skydda mig, anser inte att andra personer ska behöva ansvara för mina val nämligen oavsett vilka val det gäller!

    • Nybliven stolt feminist

     Fast nu gällde diskussionen huruvida mannen skulle ha något att säga till om gällande abort eller inte…

    • Jag

     Fast alltså det är ju inte en jättestor risk att kondomen spricker, de är väldigt tåliga. Det har iaf jag aldrig lyckats med. Tjejen ska tvingas äta p-piller, vilket inte alls passar alla. Jag har nu spiral, men funderar starkt på att ta ut den då den har flera bieffekter jag inte mår bra av. Så är det med alla preventivmedel, men kondomer har inget sånt. Men jag skulle säga snarare att det isåfall är bådas ansvar att ha kondom, inte just killens, det är ju skydd för båda. Sen är det ju bara kondom som skyddar mot könssjukdomar

     • Nybliven stolt feminist

      Det är absolut bådas ansvar att skydda sig men diskussionen från början handlade om huruvida mannen har något att säga till om i frågan gällande abort. Då det är kvinnan som blir gravid är det också hon som avgör huruvida hon vill gå vidare med sin graviditet eller inte, där har mannen inget att säga till om.

 • jasmine

  vart har du köpt byxorna??

 • Jill

  Var har du köpt den urringade toppen?

 • Diana

  Man kan se smyckena på bild nr 2 tror ja det var… men nog för sent att ändra nu då bloggbevakning redan lagt upp bilden på sin blogg… tråkigt tycker jag.. varför förstöra:-/

 • Undrar

  Guldfynd eller Ur & Penn..? Håller du reda på detta undrar jag…

  • Ellianne

   Hej Undrar! Vad fick du Guldfynd ifrån? Alexandra har väl aldrig skrivit att samarbetet är med Guldfynd utan hela tiden sagt att det är med Ur och Penn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *