Jag är så redo för hösten!

Vilken effektiv dag jag har haft 🙂 2 lyckade möten följt av en bra intervju. Sen har jag fått naglarna fixade och nu ska jag hämta en klänning som jag ska få låna av Issa. Det är ju fest morgon och jag orkar inte köpa något nytt, men tur för mig att jag har vänner med bra klädsmak så man kan låna ibland 😉 Sen efter jag hämtat den ska vi spela in en video och sen ska jag tvätta håret, har ju fotografering imorgon för min smyckeskollektion. Skoj, är riktigt pepp på den!

Idag har jag sprungit runt med skinnjackan igen, det känns verkligen som att sommaren börjar lida mot sitt slut. MEN jag ser fram emot hösten så himla mycket. Jag har så fruktansvärt roliga saker på g så jag får nästan nypa mig i armen. Det är detta jag har väntat på. Inte något speciellt jobb eller kampanj, utan det här suget. Det här flowet jag är i just nu.. För ett år sedan mådde jag skit för att livet inte alls gick som planerat, jag kände mig rastlös och orättvist behandlad. I år är det tvärt om, tänk om jag viste det då.. Livet alltså, wow ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *