Veckolista

VECKANS MÅENDE:

Har mått väldigt bra denna vecka, och det gjorde jag även veckorna innan detta. Har fått en sån jäkla energiboost på senaste så det är galet 🙂 Jag tycker plötsligt nästan allt är roligt och jag kommer inte med lika många ursäkter för att inte göra något. Jag har ett helt annat driv.. Även Andreas har märkt det, så himla roligt. Därför har det kommit upp massa videos, vi har hittat på saker och jag har jobbat röven av mig. Wihooo, kan detta fortsätta hela året ut please?

VECKANS LÄSKIGASTE:

När Zacco sprang ut framför en bil (för han trodde det var Andreas som satt där) och höll nästan på att bli påkörd. Mitt hjärta pumpade så hårt och stackarns personen i bilen måste också ha blivit livrädd när jag springer ut och skriker ”ZACCOOO VAFAAAN!!!” 🙁 Han är tyvärr lite upp i det blå just nu när Chloé löper..

VECKANS BOOST:

Derma pen behandlingen jag gjorde, min hud behövde verkligen det efter den här sommaren!

VECKANS GODASTE MAT:

Helt klart maten på Steam hotel, åt ostro och regnbåge. Så himla gott!

VECKANS JOBB:

Vi har äntligen fått upp hemsidan till mina fransar byalexandranilsson.se , har också lagt mycket fokus på videos, skicka ut fakturor, planera inför hösten osv. Min bok har börjat redigerats nu också och jag fick tillbaka åsikter och fix, så den är inte 100 % klar än.

VECKANS KLÄDESPLAGG:

Måste bli morgonrocken från Steam, omg vad skön den var… Ser jag inte ut som en bakfull kändis här?

VECKANS BÄSTA:

All poolhäng, var så himla mysigt att få njuta till max av sommaren.

VECKANS TRÅKIGASTE:

Att jag egentligen hade planerat att åka till Polen men det blev inte av för biljetterna hade dubblat priset sen jag senast kollade. Det kändes lite ovärt att lägga dom pengarna när jag hade ställt in mig på hälften.. Så mamma och familjen är där just nu utan mig 🙁 Dom bokade sina biljetter innan mig nämligen.

VECKANS ROLIGASTE: 

Dagen med Viktor som blev till en rolig utekväll. Vi började ju med att poolhänga, sen åkte vi hem till honom för tacos och sen drog vi ut till Diplomat för att träffa våra vänner. Så himla härligt att få vara ute en sväng, speciellt när det är oplanerat och sådär härligt spontant. Det är ju dom kvällarna som är bäst 😉

VECKANS MEST LIKEADE BILD:

View this post on Instagram

Åh så mycket lycka 😭❤️🏳️‍🌈 #pride

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *