PR-RESA

Hej på er! Har ni haft en bra helg so far? 🙂 Det har vi för vi har haft en liten mysig get away i Västerås. Bara en timme från Stockholm, så smidigt. Vi checkade in på Steam hotel som jag har hört så mycket gott om. Det var minst lika bra som ryktet säger, och något vi uppskattade lite extra mycket var att dom har rum för oss hundägare. Så bra! Då fick både Zacco och Chloé följa med.

Vi spenderade mycket tid i deras härliga pool och i deras SPA, både utomhus och innepoolen var uppvärmda. Sen kunde man beställa in drinkar till poolområdet så vi låg där och njöt för fulla muggar. Dom hade också mysiga platser för att bara ligga och vila, vi somnade i en sån säng innan middagen. Alltså det var så himla skönt. Jag tror både jag och Andreas behövde få andas lite och få vila ut, vi mår båda så bra idag!

Efter vår tupplur blev det middag på första våningen, jag åt magiskt goda ostron till förrätt och regnbåge till huvudrätt. Alltså wow så smarrigt! Sen blev det efterrätt följt av drinkar uppe i deras skybar där man hade utsikt över hela staden. Så fint och ett perfekt avslut på kvällen 🙂 Vi hade det så mysigt verkligen. Nu på morgonen njöt vi av frukostenbuffén och ett sista dopp i poolen. Gäller att passa på 😉

Andreas tog denna bild 06:30 imorse när han var ute med hundarna, wow vilken ljus!

Chloé tyckte sängen var mjuk och skön!

Utsikten från vårt rum.

Tänk vilka bra bilder ens iPhone kan ta idag!

Försökte ta en sån under-vatten-bild med iPhonekameran, gick sådär..

Älskar ostron, gjorde det inte förut men nu njuter jag av det. Kan dock inte äta dom utan citron på, helst rödlök också. Annars smakar det bara havskalsong.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (25)
 • Karin Rosenblad

  Det är alltid mysigt med en hotellnatt med sin älskade! Måste få säga att ni är så fina tillsammans. Ni är verkligen ”the real deal”! 🙂

 • Sommar

  Mycket misstänksam mot alla kändisar som bloggar från steam utan att ange reklam. Gäller inte dig i detta inlägget dock. Med det sagt måste jag tillägga Alexandra att ni verkligen är fina ihop. Så där på riktigt perfekta rent utseendemässigt. Även jättefint att följa dig och din mognad inom de flesta områden år för år 😃 njut bara njut av din fina lilla familj med hundarna.

 • Cecilia

  Och så var porr kissie i farten igen.. Suck hur mycket uppmärksamhet en människa kan behöva..

  • alexandra

   Och där var du tillbaka, sa ju att du inte behöver läsa min blogg tills hösten igen =)

  • Amelie

   Jag tänkte också det… står det i spons-avtalet ”ta en bild där din röv är i fokus för sex säljer som vi vet, tack så mycket”. Då är det illa…
   Eller om det inte står…. vad tycker de som sponsrat vistelsen om en sån bild?

  • Cecilia

   Ööh, tror du att en person skriver dessa kommentarer, då har du fel! Jag skriver bara med mitt namn. Inte så som dendär andra personen du skrev till i kommentarsfältet en dag då du skrev att använder flera olika namn med samma ip, det är inte jag. Känner inte ens den människan. Fatta Kissie att flera människor kan ha samma åsikt som någon annan!

  • Isabelle

   Men seriöst Cecilia, sluta att skriva såna här kommenterar! Bry dig inte om Alexandras liv om det stör dig så mycket.. Du är bara avundsjuk på henne! ☺

   • alexandra

    Bry er inte om Cecilia eller vad hon väljer för namn för dagen, hon vill bara ha uppmärksamhet. Men fint att ni försvarar mig, kram!

    • Cecilia

     Alexandra säjer ennu en gång att jag använder samma namn. Det vet du om du hade koll på det! Detta är löiligt hur du anklagar folk utan att ha fakta.

 • m

  Så besviken, vill ju se en bild på mini-geten du skriver om!
  :p

 • Sara

  Bodde också där, i samma rum som dig om det där inte är standard inredning i alla rum förstås 🙂 tyckte också det var ett väldigt bra hotell med jätte bra service. Utomhuspoolen var dock mer ockuperad när vi var där men jätte härligt att sitta där med en kall drink 👍

 • Sofie

  Det ser så fint ut! 🙂 Och vilka härliga bilder!

 • Zizo

  MEN OMG JAG BOR JU 5 MINUTER FRÅN STEAMHOTELL. PRECIS DÄR DEM BYGGER. 🙂 HAR BADAT DÄR MÅNGA GÅNGER.

 • Zizo

  FINA NI ÄR TOGETHER 🙂

 • J

  Kan inte du göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Du la bland annat upp en före/efter-bild i din story på instagram för ett tag sedan. Dina bilder är sjukt fina senaste tiden!

 • Isabelle

  Tänk att folk måste ödsla tid på att skriva massa negativa kommentarer om denna tjej. Ett tips är att inte läsa om ni har några problem. Men felet är att ni är avundsjuk och önskar att det vore ni som är så bedårande vacker och har ett fint liv som Alexandra. 😃

 • Amandapanda

  Haha men LOL, hade jag lagt upp en sån bild hade jag garanterat haft något missat pubishår som sticker ut från troskanten eller en gigantisk finne mitt på skinkan. Hatar sociala medier, mår mycket bättre när jag i all enkelhet går runt och tror att andra också har knottriga rumpor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *