.. Om jag inte hade hittat Blondinbellas blogg av en slump hade jag inte skaffat min och blivit en av dom absolut första i Sverige.

.. Då hade jag aldrig varit med om sakerna jag var med om och kunde släppa min första bok.

.. Om brorsan hade råkat avslöja till mamma att jag skulle vara med i Paradise hotel hade hon aldrig ringt mig och stoppat mig.

.. Om mamma inte hade ringt och förbjudit mig för att åka dit hade nog min karriär varit annorlunda idag och jag hade inte mött Christian.

.. För hade jag inte blivit stoppad att åka till Paradise hade jag inte åkt till Magaluff där Christian jobbade och vi blev ett par.

.. Jag hade aldrig flyttat in i lägenheten i Huvudsta om det inte vore för Christian, det var hans val egentligen och han övertalade mig.

.. Om det inte vore för relationen med Christian hade jag aldrig insett vad jag verkligen behöver och då hade jag nog troligtvis inte förstått att det är Andreas som är den personen jag behöver i mitt liv.

.. Hade det inte varit för att Andreas var uttråkad och bitter den dagen han swipade höger på mig och gav mig en chans, hade vi aldrig träffats eller troligtvis ens börjat snacka. 

.. Hade det inte varit för Andreas hade det nog funnits en risk att jag hade lagt sociala medier på hyllan ett tag. När vi träffades mådde jag skitdåligt över allt, men tack vare hans peppande ord och jobb känner jag åter igen att detta är det roligaste som finns.

.. Tack vare min nya energi har jag startat massa nya projekt och jag känner för första gången på typ 20 år att jag ser fram emot hösten!

Jag och Andreas pratade om detta tidigare idag, hur sjukt är inte livet egentligen? Att allting om sker, sker av slumpen. Att dom små valen vi gör har sån stor påverkan i det stora hela. Men jag tror också på att allting har en meningen, att det fanns en mening för att jag behövde dissa paradise hotell samma dag som jag skulle åka dit för att träffa Christian utan kameror. Att vi var tillsammans i 7 år, att jag fick träffa en annan kille som var helt kokobäng innan jag föll för Andreas..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *