Poolhäng med Viktor

Hej vänner!

Igår drog jag in till city för att umgås med min vän Viktor. Jag var sugen på poolhäng så vi drog till ett hotell i centrala Stockholm som hade pool på taket, samt AW häng. Det var inte så mycket folk och inte så mycket AW men det var väldigt mysigt att bada 🙂 Blir ju som ett barn såfort jag ser en pool haha, och vi låg i poolen non stop i typ 2 timmar. Såg såklart ut som ett russin tillslut. Men det var ju så skönt, poolen var uppvärmd till 35 grader.

Efter vi badat klart drog vi hem till Viktor som hade tacos (namnam), men kvällen slutade inte där utan vi mötte upp våra vänner Linn och Carro. Det blev en rolig med lugn kväll, vi satt mest och snackade tills baren på Diplomat stängde. Då vart det raka vägen hem till sängen och min älskling.

Ps. Jag är så glad så många shoppar mina nya fransar!! Betyder så mycket ♥ Är säker på att ni kommer tycka om dom, har valt ut dom med omsorg kan jag lova er.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *