Mina mål för hösten 2018

Inläget innehåller massa reklam.

Jobb/ arbete: 

Boken – Mitt mål först och främst med boken Jag är visst feminist är att få minst en ung tjej där ute arr våga stå på sig själv och kanske använda ett av mina tips för att visa världen att kvinnor är värda att lyssna på. Har jag lyckats med det kommer jag blir överlycklig!  Sen om man ska tänka business så är ett annat mål att sälja slut den, gjorde det med Hatad & älskad 2 ånger innan den ens hann släppa!

Ni kan bevaka boken här *KLICK* så ni hinner köpa den innan det tar slut 🙂

Föreläsningar – Med boken och några få utvalda sponsorer är planen att bege mig ut på en föreläsningsturné. Den är under planering 🙂 Jag vill utvecklas och bli en bättre talare. Jag vill lära mig njuta av stunden på scenen och våga röra mig mer. Jag är redan mycket mer bekväm på scenen så det gäller att bara fortsätta. Tänk, detta hade jag aldrig trott att jag skulle skriva för bara 5 år sedan..

Ur & Penn – Ha ett lyckat event där jag bjuder in mina älskade läsare/ följare i en utav butikerna. Målet är att dom som kommer ska få känna att dom är på ett riktigt event och få hem presenter 🙂 Vore mysigt va? Sen givetvis att kollektioner går bra.

Workout empire – En dröm vore om kollektionen såldes på NK 🙂 Sen hoppas jag på att kunna få hålla i iaf minst ett träningsevent utomlands, tänk vad härligt?! Bjuda ner massa härliga bloggare så vi kan tillsammans träna, äta god mat och ha kul.

Fransar by Alexandra Nilsson – Först och främst ha ett lyckat event på fashion week, är så exalterad att jag har fått en plats med min nya produkt. Sen efter det kommer jag fokusera på att ta fram fler fransar och tillbehör (som tex limm).

Privat: 

Få kontroll över min shopping, måste sluta inpulshandla saker och tro att ett par örhängen kommer göra en skillnad i mitt liv. Jag har redan överdrivet mycket med saker och jag måste bli smartare.. Vill shoppa färre men finare saker. Plagg i hög kvalité som funkar till vardags men också till alla events.

Sluta spendera för mycket tid framför sociala medier, hjärnan måste typ ruttna inifrån.. Läser så mycket skit om dagarna som jag hade mått mycket bättre av att inte läsa. Jag måste också fortsätta avfölja folk som jag inte mår bra av, varför ska jag slösa min energi på onödiga bilder?

Spara för ett husköp, vill ju inte ha vilket hus som helst utan ett stort hus, stora fönster, uteterass och pool ska det vara 😉 Eller plats för jacuzzi.. Får se! Men det viktigaste är att fortsätta investera i mitt och Andreas förhållande så vi ska ha ett långt härligt förhållande ♥ När jag skriver investera menar jag att lägga ner tid och energi, umgås, hitta på roliga saker och inte bli för bekväm.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *