Pink wall

Hej på er!

Onsdag idag då 🙂 Jag tänkte strax dra iväg och träna, följt av att klippa dagens video och sen ett möte med Adviral. I eftermiddag är det poolhäng med Viktor, så taggad på det! Det verkar ju bli ännu varmare igår så det enda rätta är ju att slänga på sig en bikini och njuta av sommaren.

Så du som kommentera varje gång jag fotar mig i badkläder, du behöver inte läsa bloggen resten av sommaren för tyvärr kommer det hända ofta att jag visar mig offentligt i bikini. Du är välkommen tillbaka till hösten, men då kommer jag resa utomlands och sätta på mig badkläder igen.. Kan varna dig då!

Detta är ett utav mina favoritplagg nu under sommaren, hittade settet på Bali i en söt liten butik 🙂 Tunt material som luftar härligt i vinden. Och en söt liten topp som låter solen nudda både mage och armar, perfekt.

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *