Nu ligger vi live!

Inlägget är i samarbete med Lashes by Alexandra Nilsson

Wihoo nu ligger min nya sida uppe, byalexandranilsson.se *KLICK* Jag har ju såklart valt att starta ett eget fransmärke då jag använt fransar sen jag var typ 15 år.. Det är verkligen min go to product som jag inte vill leva utan.

”LOLA” är festfransarna, men jag använder ju såklart dom till vardags också. Dom är väldigt täta och eleganta fast dom är i en längre modell. Namnet Lola betyder egentligen ”sorg” och ”smärta”, vilket jag har fått känna många gånger under mitt liv.. Men när jag har känt så har jag velat göra mig fin och glamourös för det mår jag bättre av. Så ett par långa, festfransar har hjälpt mig att glömma bort all sorg. För en liten stund iaf 🙂

”Chloé” är vardagsfransar, dom har sammas stil som lola och är väldigt glamourösa och täta, men lite kortare. Så du får en intensiv blick fast utan en lång längd. Namnet kommer såklart efter min lilla hund här hemma, hon är en trogen vän under många år och det är så jag ser fransarna också. Dom är såna fransar som alltid funkar och som alltid borde finnas i sminkskåpet 🙂

Det komme kommer flera bilder på både Chloé och Lola, men det kommer också komma fler produkter under tidens gång. Nu valde jag ut mina absolut 2 favoriter till er som jag använder mig själv av.


Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *