Badat med hundarna i Sigtuna

Vi beslutade oss för att åka och bada då det skulle bli så himla varmt idag, dom sa upp mot 35 grader men riktigt så varmt blev det inte. Men tur det, tyckte dagens temperatur var alldeles lagom 🙂 Vi åkte iaf till Sigtuna för vi läste att det fanns en bra strand för hundar där, och det fanns det! Var så perfekt för det var typ bara hundägare där vi låg och det var inte så många så vi hade hela stranden för oss själva i stort sätt. Jag älskar verkligen det området, vill ju gärna köpa hus där. Men det är synd att det är så långt ifrån stan… Så har börjat kika på hus i Bromma området istället, känns mer realistiskt för dom liven vi lever nu kanske.. Ah vi får se, hus blir det kanske till våren!

Nu är vi hemma igen iaf och jag ska jobba lite och senare ska vi iväg och gymma, känns riktigt skönt att vara tillbaka igen. Men det menar jag att man har tränat några dagar i sträck så man känner hur musklerna börjar bli lite ömma.. LOVE IT! 😉 Då vet man att man har aktiverat sig, tycker inte alls om känslan när man känner sig helt mjuk och slapp för att man inte har gjort något på ett tag.. Kroppen är ju trots allt gjord för att användas.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *