Date night

God morgon.

Igår bjöd jag ut Andreas middag, inte för jag är en romantiker utan för att jag förlorade i ett spel… Det lät ju jätteoramantiskt men det är så att vi är riktiga vinnarskallar båda, och vi spelar fia med knuff med jämna mellanrum. Den som kommer upp till först vinner och förloraren måste bjuda på middag. Jag tycker det är en rolig ide, Andreas fick bjuda mig första gången. Sen hade vi ju såklart bjudit varandra på middagar ändå, men vi gör det till en rolig grej 🙂 Igår blev flera olika smårätter och glass till efterrätt 🙂 Så mumsigt! Vi både vart så mätte så vi rullade ut till bilen efter haha..

Idag är det ju PRIDE, meeen det regnar.. 🙁 Så himla typiskt. Fint väder exakt varje dag men såfort det har varit något viktigt känns det som att det ha regnat. För exakt såhär var det på bröllopet förra helgen också. Nu klarade vi oss ganska bra, men det hade vart strålade sol hela sommaren och såfrort det var bröllop som ska vädret bråka med oss. Men vi får hålla tummarna att det slutar så vi kan njuta av dagen ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *