Lunch på Sturehof med Janne

Hej, hoppas ni har en fantastisk fredag. Vädret är ju magiskt och det känns som att det är mycket kärlek i luften tack vare PRIDE. Idag har jag faktiskt inte alls mycket inplanerat så det fick bli en härlig lunch på stan med en vän. Janne har jag inte alls träffat mycket under sommaren så det var mysigt att få prata med honom. Vi båda är ju riktiga arbetsmyror och prioriterar jobb framför det mesta.

Efter lunchen blev det lite snabb shopping för min del, blev ett par klackar som jag ska ha till formellare events och ett vanligt linne. Sen innan jag åkte hem svängde jag förbi Michelle på hennes jobb för hon har lovat en peruk till mig som jag ska ha imorgon under PRIDE 😉 Spännande va? Ni får se imorgon hur den ser ut, kommer go loco morgon!

Tyvärr vände dagen snabbt. Fick nämligen ett väldigt tråkigt samtal på vägen hem som gjorde mig helt sänkt.. Vill inte gå in på detaljer men tyvärr har en person lämnat oss för några dagar sedan.. Fyfan vad livet är skört 🙁 Vill påminna er om att umgås med era familjer, vi vet aldrig när det är för sent längre..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *