Inlägget innehåller reklam för min kommande bok

Bloggade inte mer igår för jag fokuserade på skrivandet. Jag har fått lite smått panik nu och redigerar, tar bort, skriver och skriver mer.. Undrar om alla författare går igenom dom faser jag har gjort under skrivprocessen. Något jag kan verkligen har lärt mig är att det inte alls är samma sak som att ha en spökskrivare, att faktiskt skriva själv är mycket svårare. Det känns som att ja har så mycket press på mig och jag vill verkligen inte det ska bli fel. Tycker min nya bok Jag är visst feminist är så mycket viktigare än den förra för jag hoppas och tror att den kan göra lite skillnad där ute. Även om hatad och Älskad var en viktig bok för mig att släppa.

Jag har inte berättat jättemycket om själva innehållet i den nya boken, men det jag kan säga nu är att den kommer bland annat innehålla mycket tips om hur du som tjej och kvinna kan möta olika hinder. Hur man kan ge svar på tal och känna att det man känner och upplever är OK. Förhoppningsvis kommer läsarna uppleva att jag förklarar saker om feminismen på ett lättsamt sätt som gör att ämnet inte längre känns lika svårt att relatera till.

Men jag ska faktiskt först ta mig till gymmet för att träna så hjärnan och kroppen kommer orka med en hel dag av skrivande. Imorgon är den planerad att lämnas in och förhoppningvis är den klar för redigering av förläggarna då. Håll tummarna för att det går som planerat! 🙂

alexandra kissie nilsson bok

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *