Ny vecka, nya bilder

Hej vänner! Har precis kommit hem från UR&PENNs kontor, jag hämtade upp min smycken som jag har designat för dom 🙂 Kändes så himla roligt att få se dom, så häftigt! Allting såg superbra ut förutom ett halsband som ska fixas till, men det är klart inom 2 veckor så vi kommer kunna släppa allting enligt plan. Detta kommer till hösten dock så ni får vänta lite.. På gott och ont går det ju väldigt snabbt tills det blir höst 😉

Men än är det inte höst, det är högsommar och värmen håller i sig. Det är nästan lite svårt att klä sig snyggt för alla plagg klibbar sig mot huden, men ett plagg som funkar bra är min luftiga kjol med blommor på. Den luftar skönt när vinden blåser 😉 Annars är det små shorts och linne som gäller, men det blir det inga outfitbilder i inte hehe.. Ser mest ut som ett svettigt vrak.

Måndag: Hämta mina nya smycken från UR&PENN! Så taggad!!

Tisdag: Skriva på boken HELA DAGEN och spela in video.

Onsdag: Inlämning av boken #panik

Fredag: Bjuda ut Andreas på middag (han vann i ett töntigt spel lol)

Lördag: Prideflak med warner ♥

Söndag: Inga planer!

alexandra kissie nilsson kjol

alexandra kissie nilsson solgglasögon

alexandra kissie nilsson sommar outfit

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *