Friday feels

Hej och god morgon! 🙂

Hoppas ni alla har sovit gott i värmen. Jag sov faktiskt på balkongen inatt för det var så varmt, haha 🙂 Men det funkade bra, det var så skönt och svalt där ute. Rekommenderar det till er som har det lika varmt och förfärligt som oss inomhus. Men om jag hinner idag ska jag nog faktiskt ta mig i kragen och köpa en till fläkt, den vi har nu hjälper ju ingenting!

Idag är planen att jag ska träffa upp Malin och fota lite på stan, sen är det ett event med Adviral på Josefinas som jag ska gå till. Jag ska också se till att hinna fixa till naglarna under dagen så dom är fina och representabla till inför bröllopet imorgon. Förutom det ska jag nog ta och försöka spela in en helgvlogg till er 🙂 Känns ju så kul att vara igång med youtube igen ju, wihoo!

Ni missade inte förra viden va där Andreas överraskade mig med 2 saker? Blev så nöd med den videon för det var så mycket action haha. Ifall ni inte har sett den hittar ni den här *KLICK*

alexandra kissie nilsson nattklubb

alexandra kissie nilsson nattklubb

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *