Mot Stockholm igen

Då ska vi strax börja röra oss tillbaka mot Stockholm igen. Har en massa arbete som väntar hemma och på lördagen är det ju bröllopet. Så mysigt! Får hoppas att min klänning som jag beställde hem har hunnit komma bara.. Blev ingen utav dom 3 jag frågade er om, utan en snarlik som jag valde precis innan jag skulle ha klickat hem en annan. Så får se om den passar eller inte 🙂 Sen måste vi hinna gå ut på stan och handla en present till brudparet, gud så svårt..

Idag har vi åter igen varit på Orbaren och ätit samt badat vid stranden. Andreas bror Hampus jobbar här dessutom så vi fick lite extra bra service idag 😉 Ser faktiskt nu att jag har fått lite färg av den svenska solen, har inbillat mig att jag inte alls blir brun av den hehe.. Men det beror väl nog mest på att jag aldrig skulle ”pressa” som jag gör utomlands. Inte för jag gör det nu längre heller men ändå.. Nu för tiden tycker jag det funkar så bra med brun-utan-sol och brun-utan-cancer!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *