Semestern och det fina soliga vädret forsätter här i Bollnäs 🙂 Idag har vi tagit det superlungt och jag har inte fokuserat så mycket på filmning eller att fota. Eller ja några bilder blev det ju som ni ser nedanför men det fick ta max 5 minuter. Vissa dagar orkar man inte springa runt som en dåre för att få den perfekta bilden hehe.. Men alltså ni ska se lilla Chloé, hon är helt galen vid stranden. Hon springer fram och tillbaka och plaskar runt i vattnet som att hon aldrig hade varit rädd för vattnet tidigare 🙂 Gör mig så glad att se! Zacco är ju omättlig och vill springa efter bollen hela tiden..

Men tror tyvärr att jag har fått Borrelia… IGEN! 🙁 Om ni kikar på min insta-story kan ni se en bild av bettet. Det har blivit en rund ring som är blekt mot mitten. Precis som det beskrivs när man googlar runt.. Dock är den inte större än 5 cm, mycket mindre men jag tror ändå det är Borrelia. Så det får bli ett läkarbesök nästa vecka och troligtvis käka penicillin igen då.. Jag  blev biten fredagen mot lördagen så det är väl inte brådskande, men det kan ju påverka närvsystemet. Och för ett år sedan då jag fick det första gången var jag ju helt sänkt och fick åka in till akuten för jag hade sån hög feber. Men jag har ju vaccinerat mig mot TBE så det känns lugnt.

Nu ska jag iaf ta en kalldusch (så jäkla varmt), skriva lite på boken innan vi äter middag och ikväll ska vi till Andreas vänner. Sen innan jag lägger mig ska jag klippa ihop bollnäs-vloggen så jag kan publicera den till er imorgon 🙂 Skoj va?

Chloé är alltid vid min sida ♥

Kan ni tänka er att jag har haft henne i 8 år nu?!

Bikinin ser orange ut på bilden pga filter men den är röd irl.

Zacco med sin boll..

På väg ner mot den större stranden.

Vi möttes av Andreas mammas katt när vi kom tillbaka, hon ser nästan ondskefull ut på bilden haha!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • Emma

  Ringorm är också som en röd ring, kan man få av tex hund. Smörj med fotsvamp-kräm och se om det hjälper. (Nej det är inte en orm eller mask under huden som jag först trodde haha örk!) det är en svampinfektion.

 • Kirre

  Du borde nog inte skjuta upp ditt läkarbesök utan boka tid asap vettja! Ju tidigare behandling (om det visar sig att det är Borrelia), ju större är chansen att det läker ut ordenligt. Vaccinet mot TBE har ju inget att göra med Borrelia i sig, och Borreliabekterien är heller inget att leka med. Jag gick själv Neuroborrelia för ett par år sedan och det tog flera år innan jag blev bättre. Vill inte skrämma upp dig men det skadar aldrig att se farbror doktor asap!

 • Malin

  Ring vårdcentral nu!!
  Jättefina bilder!

 • A

  Efter att ha tittat på dina bilder säger jag: Du kan avvakta att söka vård. Man får alltid en liten reaktion av bettet – som kan vara väldigt olika hos olika människor – men som inte behöver innebära att man har borrelia. Som läkare gör man inget åt detta innan det har gått lite längre tid och en tydlig och något större rodnad syns – därför säger man att den ska vara större än en (gammal) 5-krona. Vänta ett tag till och rita en ring runt märket du har nu så ser du om det växer. Om det växer och blir större, sök vårdcentral då. Om du säker nu får du förmodligen gå hem igen och vänta lite till och det är helt onödigt och dumt för både kroppen och miljön att äta antibiotika om man inte absolut behöver det. Men du, det ser ut som att du har en mörkare prick i centrum av ringen – kontrollera så att du faktiskt har fått bort hela fästingen och det inte sitter något kvar där! Hoppas det lägger sig och blir bra igen snart!

 • pia

  så fina bilder! <3 Om du inte redan har ringt vårdguiden, gör det! dom kanske tycker att det är viktigt att du söker vård asap!

 • Olivia

  Kommenterar sällan, men måste bara säga att första bilden är MAGISK! ✨

 • Sara

  Haha katten såg verkligen creepy ut men är säkert jätte snäll 😁

 • Desiree

  Hej! Så otroligt härliga bilder! 😀 vad är det för filter du använder?
  Sen på tal om ingenting; skulle du inte kunna göra en ”ute-inne-lista” igen nån dag? Tycker att de var så roliga och känns som att det var länge sen? 🙂
  Ha det bäst! <3

 • Sassa den som blir uthängd

  Så vacker 😍😍😍😍😍😍

  Väldigt viktigt inlägg!!!!!
  Ta dig tid och LÄS detta!!!
  Väldigt viktigt om bullemi och anorexia !!!!!!!
  Ja jag har haft anorexia när jag var 12 år.

  https://nouw.com/sassabassa/denna-sjuka-kroppsfixering-34261405

  • alexandra

   Ärligt talat Sassa, du hänger ut folk (kändisar) som opererar sig ena dagen och andra dagen är det synd om dig och andra som lider av kroppshetsen? Dubbelbestraffning är ingen höjdare.. Tänk över vad du skriver.

  • Jessica

   Alltså Sassa nu räcker det väl ändå?
   Du spammar överallt. Det du skriver är ibland oförståeligt och du använder orimligt många utropstecken.
   Är det nåt fel på dig på riktigt som gör att du inte förstår vad du håller på med eller är allt det här nåt försök till att provocera?

 • Tips till Zacco

  Hej!
  Ser ju superhärligt ut!
  Ett tips till Zacco; ser ut som han har en tennisboll? Det kan vara dåligt för tänderna, det fastnar sand, särskilt när den är blöt, som slipar tänderna när han biter i den. Finns ju supermånga alternativ som funkar minst lika bra! 🙂
  Ha en fortsatt härlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *