Hälsinglands riviera

Det varma vädret här är tillbaka 🙂 Det regnade ju hela lördagen och var lite småkyligt igår (vilket bara var skönt) men nu är hettan och solen tillbaka. Så idag har jag jobbat på morgonen och sedan drog vi till Orbaden för att äta och hänga på stranden. Den stranden kallas visst för Hälsinglands riviera 😉 Men det förstår jag, väldigt fint var det där. Stranden var väldigt fin och ”mjuk” och det var varmt och skönt i vattnet. Nästan som att vara utomlands ju!

Nu ska vi snart åka och äta middag med Andreas familj, vi har bokat bord på en resturang här i närheten. Blir mysigt 🙂 Sen ikväll måste jag fortsätta jobba på boken. Känns lite tråkigt när jag helst av allt vill njuta av lugnet här men såhär blir det ibland. Det kommer ju vara värt det när boken väl släpps och jag kan fokusera på annat.

Ps. Fick se tagsen till min smyckeskollektion nyss, KOMMER BLI SÅ BRA! 🙂 PEPP!!

Baddräkten är ny, söt va? Brukar inte ha baddräkt på mig.

Det var här vi åt, jag hade ju såklart på mig kläder då men hade hunnit byta om på toaletten innan bilden togs 😉 Stranden ligger precis nedanför, så vi hade hela sjön och stranden som utsikt. Så härligt!

Glass är ett måste, gissa vilken glass som är min? 

Miljön är verkligen magisk här..

Chloé badade!

Såhär fint blir det på kvällen här…

Man kan tro att detta är photoshopat, men ICKE!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *