Min älskling Andreas kan ju vara den bästa någonsin.. Idag har han planerat 2 överraskningar till mig, bara för att! Det är inte så att vi firar något eller nått sånt. Den första överraskningen kommer jag inte berätta vad det var för det får ni se på min youtube-kanal snart för vi har filmat ALLT 😉 Men den andra överraskningen tänker jag visa nu för jag behöver ju faktiskt uppdatera bloggen. Det var att fick flyga i ett privatplan över Bollnäs 🙂 Jag fick till och med testa att flyga det själv samt känna hur det är att flyga ett plan utan en fungerande motor. SÅ HÄFTIGT! Jag har ju hört att ett plan kan flyga en bra bit utan en fungerande motor men det var ju en helt annan sak att få känna på det på riktigt.

Nu är jag helt slut efter dagen och vill egentligen bara sova.. Men vi ska ta ett litet kvällsdopp (och eventuellt ta lite bilder) nu tänkte vi innan vi ska äta mat med Andreas familj. Alltså hur mysigt låter inte det? Detta är livet det vänner! 🙂 När det är såhär mysigt kan jag nästan (läs: NÄSTAN) tänka mig att bo här. Men jag vet ju också att jag hade blivit extremt uttråkad i längden, så därför får man passa på att njuta dom gångerna man faktiskt är här och får spendera tid men härliga människor och fin natur.

alexandra kissie nilsson bollnäs

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Ida

  Jag gillar dig Alexandra. Länge sedan jag kommenterat, men jag tycker att du, genom åren har utvecklats till något jävligt bra. En stark, smart, jordnära, rolig, självbjussande kvinna. Du är även den som fortsätter prata feminism. Jag minns en gång när jag bad dig lägga dig i debatten om ett 3:e omklädningsrum för hbtq med det behovet, och det gjorde du, och jag blev sjukt imponerad. Blondinbella är för dyr för att någonsin behöva ta i sådana frågor. Hoppas Gillis visar sig vara en hon, det skulle bli fantastiskt att se i hennes verklighetsfrånvända liv.
  Snygg är du också! Tack för mig 🙂

  • Em

   Ida.. vadå ”hoppas gillis visar sig vara en hon”. Snälla, det är ett litet barn du pratar om. Hoppas istället på att han är nöjd med sig själv och vill vara den han är och född till! Sluta hoppas att en människa ska känna sig osäker i sin egna kropp och få må dåligt för att du vill att Isabella ska få någon slags insikt.

 • Isabelle

  Va häftigt 😀sj skulle jag aldrig nånsin våga, inte vilja helr för den delen haha! Men jag gav min sambo i present att spaka ett flyplan sj, han älskar sånt 🙂

 • Paula Smilee

  Åh fan vad häftigt ! Samtidigt tror jag att jag hade dött gillar inte alls höjder haha..

 • Sassa den som blir uthängd

  Shit vad coolt 😅

  Bryr dig inte vad folk säger!
  Är jag dum? Ful? Knäpp?vad tycker dom om mig? Gillar dom mina nya tuttar?! Vänd detta tips här :

  https://nouw.com/sassabassa/hur-ska-du-gora-for-att-skita-i-vad-andr-34250257

  • Cecilia

   Sassa! Sluta, SLUTA!!!! Ingen är intreserad av din blogg då du spammar hela tiden blir man bara iriterad och vill inte veta av dig.

 • M

  Jag tycker det är så kul att du verkar vara betydligt lyckligare nu. Jag följde dig även under vita idominläppar-trenden, genom svält och alla bloggbråk, men tycker verkligen bloggen är bäst nu. Den har blivit en en genuin, öppen feel-good blogg och det är så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *