Mina senaste videos

Hej på er! Nu är brännbollsyran slut för denna gång och jag kan börja uppdatera normalt igen. Vi har alltså kört brännboll sen vi om hit och har inte velat blogga om det. Blir inga roliga eller snygga bilder hehe, men ni kommer få se det i en vlogg senare som kommer upp i veckan. Låter bra va? Så från och med imorgon blir det vanlig uppdatering på bloggen igen.

Idag ska jag skriva på boken fram tills ikväll då vi ska ut och festa med Andreas vänner. Därför väljer jag att låta bloggen vänta lite för jag MÅSTE, måste få klart boken nu alltså. Det får vara min prioritering fram tills den första Augusti.

Regnar det hemma i Stockholm också? Då kanske ni vill sysselsätta e med att spana på mina senaste vloggar istället kanske ifall ni har missat att titta på någon? 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Maria

  Hej Alexandra!
  Så roligt att du ska släppa en ny bok och att du har så mycket roligt framför dig men också som blir roligt för alla dina läsare. (Bok, träningskläder och smycken. OMG) Läste ditt inlägg om kropp/vikt/ätstörning och vill säga att du är så modig som skriver om det och berättar. Är själv i period nu då jag räknar kalorier och även gått ner alldeles för mycket i vikt. Vad tror du det var som verkligen fick dig att komma ur det? Från vad jag förstår fick du inte hjälp från professionella personer utan klarade det själv. Sjukt duktigt gjort!! Hur gick det med lip plumpern och klockan som du skulle släppa? 😉 Jätteroligt att du träffat Andreas, han och du passar så himla bra ihop!!! Kram

 • Isabelle

  Hej! Måste bara fråga, om du vore tvungen att göra en piercing som inte fick va i öronen, vilken skulle du göra då? 🙂

 • W.

  Har du slutat blogga?

 • Sassa den som blir uthängd

  Så roliga 😂😂😂

  Jag är en jävla egoist 🙈
  Känner att jag bara tänker på mig

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-en-javla-egoist-34244294

 • Linda

  Går in här ibland och på senaste har det verkligen varit så ointressant. Dina storys på IG med. Du filmar din kille hela tiden, som endast gör till sig och det hela verkar så flamsigt. Tack för tiden innan du träffade din nuvarande. Nu lägger jag din blogg bakom mig. Hej!

  • Anonym

   Håller verkligen med om att Kissies kille fjantar sig väldigt mkt utåt sett då det är vloggar mm. Ser bara töntigt ut med tanke på åldern. Bloggen var mkt bättre innan då den uppdateras ofta och mer och innehållet var helt annat. Nu är det bara ”jag och Andreas” och ytligt innehåll. Så ointressant!

   • Vicky

    Alla har rätt till sin åsikt men jag måste nog säga att jag inte håller med alls. Jag tycker både Alexandras blogg och youtube är bättre än någonsin faktiskt! På många sätt och även de att pojkvännen är med mycket är super kul! 👍 men kan ju ha med ålder att göra också, jag menar att ”ni” som tycker bloggen blitt sämre kanske är yngre än mig(?) jag är snart 29år så.

 • Tess

  Jag vill ha din nya bok sen 😀 Berätta för mig då den kommer ut 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *