Late evenings..

God morgon! 

Idag ska jag på möte med mina kollegor samt en utav dom som arrangerar fashion week i år. Min nya produkt ska eventuellt vara med och det känns så himla roligt! 🙂 Sen ska jag spela in en video som ska upp på söndag och sen ikväll ska vi åka mot Bollnäs.

I helgen är det brännbollsyran och jag vet inte om ni minns det från förra året men det är ju en big deal där borta. Det trycks upp lagtröjor, det planeras och det festas. Det ska bli roligt att få träffa Andreas vänner igen 🙂 Vi kommer vara där till onsdag nästa vecka tror jag för att koppla av och mysa. Jag kommer ju såklart behöva jobba även där men det är smällar man får ta.

Men nu ska jag ta ut hundarna, klippa klart vloggen som ska upp nu snart och sen ska jag till stan. Behöver ta hand om lite ärenden också, som att skicka iväg paket, lösa in en check, gå till banken för at ändra revisor osv. Man vill ju tjäna pengar även under sommaren hehe 😉

PS. Min älskade bror Peter fyller 26 år idag, saknar honom och längtar tills vintern för då tror jag han kommer hem igen ♥ Kan inte ni gå in på hans instagram och gratta honom? Jag vet att han hade blivit glad av det, hade uppskattat det mycket också. https://www.instagram.com/peter08official/

alexandra kissie nilsson sommar klänning

alexandra kissie nilsson sommar klänning

alexandra kissie nilsson sommar klänning

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *