Svar på tal!

Hej!
Ingen anklagelse eller så bara nyfiken: Hur kommer det sig du inte bloggat mycket senaste månaderna? Juni och Juli är runt 30 inlägg men innan det så är det cirka 90 inlägg per månad. Tar du en paus eller har du tröttnat? Hur som helst så gör du som du själv vill såklart!

SVAR: 

Jag har jobbat stenhårt med flera andra projekt på sidan om bloggen. Jag har boken som ska vara helt klar den 1 Augusti så den prioriterar jag nu. Den släpps senare i Oktober. Sen har jag min träningskollektion tillsammans med Work Out Empire som jag just nu väntar på att få testa för första gången. Ändringar kommer säkert behövs göra för att få till designen exakt som jag vill ha den. Sen har jag också min kollektion med Ur&Penn som ska lanseras i höst vilket jag är jättestolt över för smyckena kommer bli så fina och jag har handlat hos dom sen jag var liten. Tillslut har jag mitt egna märke som ska släppas som jag inte har gått ut med än. Det är en skönhetsprodukt och vi arbetar med bildmaterial för tillfället. Lanseringen ska ske innan månades slut redan!

Sen tog jag ju ett jobb hos Adviral tidigare i vår för att jag kände då att jag behövde mer att göra om dagarna haha. Det var kanske inte jättebra planerat men livet funkar ju ofta så för mig att allting kommer på en och samma gång. Typiskt va? Jag hade ju önskat att jag kunde sprida ut allt det roliga lite mer.. För jag fick en till förfrågan om en kul co designkollektion men fick tacka nej. Delvis för jag inte hinner men också för att jag inte vill göra saker bara för sakens skull. Jag vill kunna stå bakom varje samarbete till 100 % så ni känner att det verkligen är JAG Alexandra som gör detta.

Sen mellan allt jobb ska jag hinna umgås med familjen, Andreas, hans familj, vänner och faktiskt ha semester.. Blev typ trött av att bara skriva den meningen haha..

Så det handlar faktiskt inte om att jag har tröttnat utan jag har så många bollar i luften nu bara 🙂 Jag tycker det är extremt kul att göra andra saker utöver bloggen för att få lite variation här i livet. Jag har trots allt sysslat med detta i 11 år och jag tror att nyckeln till att orka så länge är att få testa på lite andra saker ibland.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *