Gult är inte fult

Inlägget innehåller adlinks.

Alltså det är såå svårt att jobba när det är såhär varmt omg.. Jag har försökt jobba på boken men det har gått segt. Visst det går framåt men inte alls i den takten jag hade hoppats. Jag ska försöka en halvtimme till sen ska jag åka iväg och fota lite, kör kvällsfotografering istället så slipper jag svettas ihjäl 🙂 Andreas som får agera fotograf ikväll, men han är ju grym! Han som nästan fotar alla mina bilder (stackarn haha). Men vet ni vad, han ställer gärna upp och stöttar mig. Bästa stödet! ♥

Många frågade efter min gula klänning som jag hade på mig här om dagen. Tyvärr är den köpt i Bali i en butik som jag inte minns namnet på. Men jag har letat upp några andra liknande klänningar som är väldigt fina. Volanger har dom också precis som min 🙂

Klänning – LÄNK // Klänning 2 – LÄNK // Klänning 3 – LÄNK // Klänning 4 – LÄNK // Klänning 5 – LÄNK // Klänning 6 – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *