Summer wanties..

Inlägget innehåller adlinks.

Vi har haft en mysig dag med hundarna på stranden idag igen. Har vloggat dessutom så på onsdag kan ni hålla lite extra utkik på min youtube-kanal 😉 Visst är det roligt att jag har kommit igång med vloggar igen? Jag tycker det iaf!

Jag sitter för tillfället och jobba men råkade hamna på lite olika shoppingsidor och blev shoppingsugen hehe.. Det finns så mycket fint i butikerna! Detta är vad jag kollar på bland annat, dyrt och billigt 🙂 Jag har alltid tyckt om att blanda finare märken med budget. Det är så jag och det kommer nog  inte att ändras! Vet att ni uppskattar att jag tipsar om olika prisklasser – eller hur?

Läppstift – LÄNK // Kjol – DOLCE & GABBANA // Tom ford – LÄNK // Bronzer – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Ring – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *