Business Alexandra

Inlägget är i samarbete med Ideal Of Sweden 

Hoppas ni inte smälter bort i värmen.. Jag har varit duktig och sprungit ute i hettan haha, fattar inte själv hur jag orkar men jag känner att jag har fått lite mer energi och ork dom senaste dagarna. Känns helt fantastiskt, därför orkar jag göra vloggs och fota mer. Skoj, hoppas nu verkligen det håller i sig ett tag till.

Med min nyfunna energi vill jag tipsa er om Ideal of Swedens båda snygga skal och deras praktiska tillbehör. Deras nya sommarkollektion har jag redan visat upp tidigare i sommar, men nu vill jag också visa upp deras mer praktiska sortiment som funkar bra till vardags. Jag älskar färg och mönster men när jag jobbar och ska gå på möten vill jag köra cleant, och gärna matcha alla detaljer. Titta själva hur fint det blev med mitt nya skal/ plånbok och passport holder 🙂 LOVE IT!

Koden ALEXANDRA20 ger er 20% rabatt (den är giltig tom 22a Juli) ♥

alexandra nilsson ideal of sweden

Clutchen är så praktisk, använder den som plånbok också *KLICK*

Älska card holders, tar ingen plats i handväskan och alla kort är samlade, finns flera färger *KLICK*

Matchar såklart med en passport case, jag som reser så mycket vill skydda passet i stil *KLICK*

Det finns även snygga accessoarer till bilen 🙂 Kör på en fin car Sent Mount i guld. Perfekt nu när det faktiskt är olagligt att hålla i telefonen när du kör bilen *KLICK*

alexandra nilsson ideal of sweden

Älskar blommigt 😉 *KLICK*

alexandra nilsson ideal of sweden

Detta är mitt favoritskal i sommar! MELONAS! *KLICK*

Hur snyggt är inte detta skal nu under sommaren? *KLICK*

Rött + rosa = sant ♥ *KLICK*

Detta skal är så romantiskt och fint! *KLICK*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *