Red dress

Visst får man lite spanish vibes av dessa bilder? 🙂 Men dom är fotade här hemma i Stockholm. Jag kommer inte vara såhär fint klädd ikväll inte, för ikväll hade jag tänkt att spela TV-spel nämligen 😉 Har ingen lust alls att festa, det har verkligen försvunnit för mig! Middagar är hur trevligt som helst, men nattklubbar går bort. Nu för tiden står jag som en stel gubbe och vet inte vad jag ska göra med mina armar haha, när hände det lixom..

Istället så blir det som sagt tv-spel och jobba, ni ska få en vlogg imorgon och jag ska skriva på boken. Har deadline den 1a Augusti!! Men jag börjar känna mig nöjd och jag tror/hoppas ni kommer gilla den 🙂 Känns också så kul att jag har vågat avslöja vad boken ska handla om.. Har ni missat det kan ni titta på den här videon *KLICK* så ser ni 🙂

Vad ska ni göra ikväll?

Fotograf: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *