Hoppas ni alla hade en trevlig fredag!

Vi bjöd ju på middag här hemma hos oss, blev ugnsbakad lax med färskpotatis och jordgubbar med glass till efterrätt. Enkelt men fräscht och gott 🙂 Sen blev det spel, vi började med det där jobbiga mun-spelet där man ska uttala saker med den där skenan i munnen. Sjukt roligt, alla ser ut som idioter och alla skrattar. Perfekt ice breaker ifall man behöver en sån 😉 Kan dock vara bra att dubbelkolla att man inte har något mellan tänderna hehe.. Sen körde vi kortspel, v spelade plump och det var min första gång. Kom på andra plats vilket jag är stolt över, dom andra påstod det var nybörjartur men det tror jag icke 😉

Kvällen slutade vid 1-tiden och vi og sovmorgon till klockan blev 10 nästan! Så skönt, sen blev det en promis i den galna hettan. Sjukt hur varmt det är idag, tror Andreas sa det var 37 grader!? Visserligen i solen men ändå.. Jag är nu i desperat behov av en dusch iaf haha, sen ska jag åka in till stan för att möta min än Alexandra för en sen lunch.

Ikväll skulle jag egentligen gå på Ed Sheeran men jag gav bort biljetterna. Det var ”bara” vanliga biljetter och det klarar jag tyvärr inte av.. Fulla människor i grupp är så himla läskigt, dom puttas, stirrar och skrikviskar i min närhet. Fulla människor förstår inte hur osmidiga dom är nämligen.. Det gäller ju såklart mig med men jag märker ju det såå tydligt för folk står verkligen och pekar och har en tendens att stå så oerhört nära. Nej så bespar mig det och hittar på något annat istället!

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - MUSIC Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Josephine Qvist -
 • anonym

  Vad snygga örhängen.

 • Ekho

  Vart är örhängena från? 😀
  Det där spelet har jag också spelar, så roligt!! <3

  http://nouw.com/ekho

 • Camilla

  Hitta stavfel liksom…

 • Cenedra

  Men va är du galen! Skulle göra vad som helst för att få gå på hans konsert!! Men samtidigt förstår jag vad du menar, folk som är fulla är inte roliga alltså..

 • Johanna

  Så ”ovanliga” människor blir aldrig fulla och jobbiga?? Tycker folket på vip-events kan bete sig lika illa. Bara på ett annat sätt. Tror inte att du är
  så välkänd att folk pekar och viskar pga det. Troligare är väl att folk tittar och viskar pga din jättelikare?? Som du så gärna framhäver. Men tror nog att du försökte dig på en provocering från ”gamla dar” här… annats hade du ju kunnat uttryckt dig lite smidigare…

  • alexandra

   Hej Johanna, du kan nog omöjligt föreställa dig hur det är att gå i mina skor, eller någon annan bloggerskas skor för den delen heller 🙂 Du vet mycket väl vad jag menar, men letar man fel hittar man fel. Kram!

   • Johanna

    Klart jag vet vad du menar… men tycker du kam välja dina ord… ”vanliga” människor gentemot vadå liksom?? Har lite dötid så kul att kommentera lite 🍷😜

 • Johanna

  Så ”ovanliga” människor blir aldrig fulla och jobbiga?? Tycker folket på vip-events kan bete sig lika illa. Bara på ett annat sätt. Tror inte att du är
  så välkänd att folk pekar och viskar pga det. Troligare är väl att folk tittar och viskar pga dina jättebröst? Som du ju så gärna framhäver. Men tror nog att du försökte dig på en provocering från ”gamla dar” här… annats hade du ju kunnat uttryckt dig lite smidigare…

 • sassa

  så jävla kul spel =)
  Hahah..när vi spleade så akta dina läppar sandra när du har fillers i hahah 😛 sjukt kul är det .

  KÄNDISARNAS EXTREMA KROPPAR SOM CHOCKAR!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/har-ar-stjarnorna-med-extrema-kroppar-so-33615937

 • Petra

  Åh gud, tycker det där spelet är så otroligt obehagligt! Har aldrig spelat det men har sett bilder, och när munnen töjs ut sådär så att man ser alla konturer kring tänderna osv. så blir jag så sjukt medveten om att vi alla faktiskt är skelett-döskallar under allt kött och all hud i ansiktet……. Haha. Kanske bara jag som är sjuk i huvudet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *