Mamma mia

Hej på er!

Då var vi tillbaka hemma igen och jag har varit och hämtat ut min nya bettskena som jag ska även gå runt med på dagen. Den ska trycka in mina tänder som har förflyttats fram (pga att jag gnisslar tänder under natten) och förhoppningsvis är mina tänder raka igen och jag kan slippa ha skenan under dagarna.  Skenan syns knappt för den är genomskinlig men den trycker ju på tänderna så det känns ju lite såklart. Men det är straffet jag får ta för att jag sket i att ha min förra skena i!

I förrgår var vi försten på premiären av Mamma Mia, alltså wow wow wow så bra den var! 🙂 Jag älskade ju den första filmen (har typ sett den 10 gånger) och denna var minst lika bra. Det var under en scen vi typ skrekgrät för det var så sorgligt haha! Jag, Linda-Marie och Sara Songbird som satt bredvid grät och vi triggade nog igång varandra lite.. Det var svårt att sluta när man väl hade kommit igång med gråtfesten hehe..

Det var såklart lite extra häftigt att nästan samtliga skådespelare var på plats för att hälsa på oss innan vi fick se filmen 🙂 Tycker Amanda Seyfried som spelar huvudrollen är såååå vacker.

Fotograf: Pelle Nilsson/ Small media foto

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - NEW IN! Caroline Roxy - Evening favs Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *