Jag befinner mig på landet just nu med familjen och sitter och pratar med Leonora min 10-åriga syster. Frågad henne lite om livet och jag tänkte dela med mig av svaren, tycker dom är rätt underhållande! Själv ska jag försöka klippa ihop gårdagens vlogg (som ändå blev helt lyckad) så förhoppningsvis kanske jag blir hennes favvoyoutuber *hoppas hoppas* 😉

Sen resten av dagen ska vi njuta, åka båt, fiska (inte jag då är så rädd för dom jävlarna, jag kan äta dom hehe) och spela spel ikväll. Så mysigt! Åker dock hem tidigt imorgonbitti för jag måste hämta min bettskena som ska fixa mina tänder som har flyttat på sig lite.. Sen har vi ju förberedning för parmiddagen imorgon som vi har med mina vänner.

Favorityoutuber? Malin Johansson (hon tyckte inte min kanal var så bra)

Favoritblogg? ALEXANDRA NILSSON

Vad ska du göra i sommar? Bada och åka på kollo.

Vem är världens bästa syster? ”JAG HAR BARA EN SYSTER, SÅ PASS!”

Säg 3 ord som beskriver Andreas? Rolig, glad och dissar Alexandra ofta.

Vet du vad en skvallerblogg är? Inte helt 100…

Vad är ett nättroll? En person som sitter bakom en digitalskärm och skriver något elakt.

Har man rätt att skriva att någon annans kläder tex är fula på nätet? NEJ!

Beskriv mig med 3 ord då? Rolig för att du har dålig humor, underbar syster och perfekt.

-Varför är inte jag som bakgrundsbild för?
– För du är min syster?! 

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - NEW IN! Caroline Roxy - Evening favs Josephine Qvist - SERIÖST??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *