Yellow

Hur söt är inte denna klänning? 🙂 Köpte den på Bali, men tyvärr ger den mig dåliga minnen.. Det var denna jag hade på mig när jag ramlade för moppen, helt nyinköpt och jag var sminkad och vi var på väg till ett foto-location för att fota den. Men vi hann inte dit för jag släpades längst marken och hela klänningen blev skitig och jag var blodig 🙁

Skorna har också en liten story, dom är från Mexico-resan jag var på med Fanny förra året. Minns ni den? Dock har jag inte använt skorna en endaste gång, så det gjorde jag ändring på idag. Klippte dock bort banden som skulle gå upp på benen, tycker inte det var så snyggt..

Nu ska jag byta till sneakers så jag kan ta ut hundarna på en promenad innan det är dags för biopremiären av Mamma Mia, så exalterad!! 🙂

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Stadsfesten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *