Tillbaka till 90-talet

Hej på er!

Jag har beställt hem värmespolar och tänkte testa dom imorse, ska strax iväg för att fota lite och då tänkte jag att det kunde vara fint att få ett vackert svall. Dock blev inte resultatet riiiiktigt som jag hade planerat hehe.. Håret blev minst sagt svalligt, men kanske en aningen för mycket haha! 🙂 Det är så stort och fluffigt, vet inte riktigt vad jag ska göra av håret nu. Ser ju ut som en medelålderskvinna från 90-talet typ. Men jag ska testa försöka få ner det lite med hjälp av en plattång..

Nej men nu ska jag iväg så vi hörs lite senare. Och jag försöker spela in en vlogg idag igen, igår gick det inte så bra för jag glömde bort vloggen efter halva dagen. Haha mitt största problem när det kommer till youtube. Såfort jag har kul så orkar jag inte uppdatera för jag vill njuta av det istället. Gäller ju att njuta av livet samtidigt man lyckas uppdatera alla kanaler. Hur gör dom andra?!

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *