Blå lagunen

Hej på er! 

Idag åkte vi ut till blå lagunen som ligger i Ekerö, wow vattnet var helt turkost/ blått 🙂 Bilderna gör inte vattnet rättvisa för det var så fint, speciellt för att vara Sverige. Svenskt vatten har jag annars alltid tyckt är så himla äckligt och mörkt.. Man vet aldrig vad som finns på botten, men i detta vattnet kunde man se allt. Vi kunde till och med hitta kräftor som simmade där, svårt att förstå att det är kräftor när dom är svarta men det var det allt. Hundarna simmade också, och drack såna löjliga mängder vatten så båda har kissat som galningar idag haha. Chloé hann bli sur också för jag doppade henne, men det är bra för henne att simma lite. Annars står hon bara med enbart tassarna i vattnet och tittar på Zacco som en liten fegis.

Nej men nu ska jag ta tag i mig själv och gå till gymmet fast jag inte har lust eller orkar.. Känner att jag har haft så mycket ursäkter på senaste och jag har prioriterat allt annat. Det är ok ibland, men gärna inte under en längre period. Då hamnar jag plötsligt i en sån period där jag känner att jag ”startar om” igen.. Även om det inte är så för muskelminnet är fantastiskt, men jag vill tycker om känslan att veta att jag tar hand om mig själv på bästa vis 🙂 Sen har jag inte mer tid i veckan för träning, blir mycket fläng imorgon, direkt till mammas landställe efter bion, där hela torsdagen och sen på fredag ska jag agera kock för vår trippel-par-dejt på kvällen.

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *