Svårt att hittat lugnet

Hej på er!

Nu ska vi strax bege oss hem mot Stockholm igen. Vi har haft en lugn morgon med familjen och ätit våfflor och pratat massa strunt (men också viktiga saker). Men nu har jag massa jobb att gräva mig ner i så känner att jag inte kan hitta lugnet riktigt. Det är ju så mycket skoj på g så det lixom pirrar i kroppen 😉 Haha! Jag ser så fram emot hösten, det är då allt drar igång! Under sommaren brukar det vara ganska ”dött” men inte i år. Mycket förberedelser..

Men det har varit supermysigt att vara här, hundarna älskar detta dessutom för dom får ju springa löst. När Chloé förstod att vi skulle av här hoppade hon ur bilen och sprang mot huset, så kul! Chloé har blivit en sån himla glad hund på äldre dar, hon är självsäker, lycklig och mår så bra. Mycket är det tack vare Andreas, han har uppfostrat henne och det har gett henne ett lugn.

 

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *