Kontrasterna

Jag kunde inte skriva det förut men vi åkte ut till Andreas pappa för han har gått i pension nu och det skulle vi fira 🙂 Så vi överraskade honom här och har ätit grillmiddag (så löjligt gott), ätit jordgubbar med glass och spelat spel. Så himla mysigt 🙂 Tänk vilka kontraster livet kan ha, åkte direkt från en galen festival med en massa härliga influensers till en mysig dag utanför Stockholm med familj. Livet när det är som bäst alltså!

Men jag blir bara mer och mer sugen på att köpa hus, speciellt när man åker ut såhär och får se så mysiga områden, man kan hänga på tomten och äta mat där, grilla, titta på dom fina blommorna.. Ja jag vill också! Tyvärr är det helt fel timing nu, det blir ingen vinst på lägenheten och det är väldigt dyrt att köpa villa just nu. Så får nog bli till nästa år, drömmen hade ju varit om läget hade ändrats till våren ish. Vill gärna ha hus till nästa sommar så vi får plats i vårt hem, vi är så många ju haha..

Aja får njuta av deras fina hus här sålänge, vi ska sova över här inatt och jag har blivit lovad våfflor till frukost imorgon. NAM NAM! Älskar det, åt det faktiskt imorse också innan vi hoppade på flyget hem. Frukosten på vårt hotell (hotell skansen) var så bra!

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summerburst fire Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Stadsfesten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *