First day on summer on

God morgon!

Gud vilken rolig första dag vi hade här på summer on 🙂 När vi landade var det inte så jättefint väder, det var faktiskt molnigt och nästan lite kallt. Så vi bytta om och jag körde på långbyxor och mina SUPERSNYGGA sneakers som ni också verkade gilla så mycket 🙂 Här har ni en till ADLINK *KLICK* till dom för det var så många som tyckte om dom. Nej men vi bytte om, åt lite lunch och sedan drog vi till festivalområdet. Precis när vi kommer dit kommer solen och fram och alla blir på så himla bra humör. Så himla kul! 🙂

Vi festade, åt middag med ett härligt gäng och sedan festade vi vidare. Vi fick till och med gå backstage och festa uppe på scenen med artisterna. Så mäktigt när fyrverkerierna började skjuta och elden på scen sken upp hela publikhavet. Jag var faktiskt redan i sängs innan klockan hann slå 12, dom andra drog vidare ut men jag orkade inte haha.. Tant klarar inte att festa från tidig morgon till sen kväll och sen orka dagen efter, gjorde det en gång i tiden men inte nu!

Idag är det iaf dags för day number 2 och vi ska börja dagen med en lunch tillsammans med Mercedes benz, så vi måste fixa iordning oss nu för det är redan klockan 12. Men det blir nog en perfekt start att få sitta ner alla samlade innan vi drar tillbaka till festivalområdet 🙂 Jag är så tacksam över att jag gick och la mig i tid för annars hade jag aldrig orkat som vissa andra i detta rum 😉 Säger inga namn..

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Stadsfesten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *