Framme i Båstad

Inlägget innehåller adlinks

Då var vi framme Båstad 🙂 Det är så himla mysigt här, hade nästan glömt bort det.. Var ju här för 2 år sedan men jag minns inte att det var såhär fint. Vi bor på mysiga Skansen hotel som ligger precis vid festivalen och utanför oss har vi massa söta hus, restauranger, stranden och en egen spaavdelning. Så härligt! Så vi har precis varit och ätit lite lunch (pasta och vin, mums) och nu är vi på rummet igen och ska strax göra iordning oss för festivalen. Den börjar runt 4 tiden så vi är väl där vid 5 kanske. Håller tummarna för att det ska bli bättre väder bara, det är soligare hemma i Stockholm. Typiskt! 🙁

Såhär går jag klädd idag iaf, länkar finns under bilderna. Kör sneakers så slipper jag stå och plågas av höga klackar. Jag använder ju sällan klackar längre, nästan aldrig! Dom får gångerna jag kör på klackar har jag alltid nödskor med mig som jag byter till i regel efter en timme hehe.. Nej men jag är för bekväm av mig nu för tiden så jag besparar mina fötter en massa smärta genom att köpa snyggare sneakers. Lätt värt!

Topp – LÄNK // Kjol – LÄNK // Skor – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *