Mina senaste outfits

Tyvärr ville inte riktigt solen komma fram idag.. Vi åkte till stranden igen med hundarna men molnen var så tjocka så det blev ingen solning. Istället fick hundarna springa lite, jaga pinnar sen åkte vi till ett fik och sen hem igen. Har också hämtat samt skickat iväg paket, så dagen har ändå varit givande. Hade planerat att gymma men det blir nog lite tight.. Lyckades få en nageltid klockan 20:00 som jag gärna vill ha innan jag drar imorgon. Har ordentlig utväxt nu och vill gärna fila ner dom lite, tänkte köra på korta ljusrosa. Låter väl fräscht?

Så det är om jag skulle orka träna efter det nageltiden. Men ska upp runt 7-tiden imorgon då flyget går vid 08:50 så kommer vara supertrött då.. Aja får se hur det löser sig. Var ändå ute och sprang imorse så det är inte världens undergång om jag inte hinner med träning nu just idag.

Jag tänkte iaf starta igång med att packa lite och jag kikade tillbaka på mina senaste outfits för att få lite ”inspo” hehe.. Vilken är din favorit? 🙂 Jag gillar nummer  för jag tycker den vita klänningen är så himla fin. Sen är den röda klänningen på bild 7 helt magisk!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *