Inlägget innehåller adlinks 

Hej! Började min dag med en joggingtur runt mitt område, så skönt när det är så fint väder så slängde på mig mina nya nike skor *KLICK*, korta shorts och sög in alla solstrålar samtidigt jag tränade. Älskar det!! 🙂 Nu ska jag byta om till bikini för vi ska åka med hundarna till en strand där hundar får leka i vattnet. Vi gjorde det igår med och samtliga hundar här hemma älskade det. Perfekt som motion och dom får svalka av sig. Rekommenderar det till er hudägare som känner att ni vill göra något kul med era fyrbenta vänner.

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jo jag ska åka till Båstad för att hänga på festivalen Summer On hela helgen. Så skoj, är verkligen superpeppad. Bruka inte tycka om festivaler men det är annorlunda på denna.. Det är mindre, vilket är något superpositivt i mina ögon. VIP området är SÅÅÅÅ fint och stämningen är fantastisk 🙂 Sen åker jag dit med härliga människor också, så ja vad är det inte att se fram emot? Blir nog en vlogg från hela helgen också, wihoo! Men frågan är ju som vanligt.. Vad ska man ha på sig?! Vill ha snygga sneakers så jag orkar dansa hela dagen och natten.. Tror ni det funkar?

2 år sedan på summer on, hängde  med Caroline och Amelie 🙂 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *