Gifts

God morgon!

Blev inger bloggning igår tyvärr, direkt efter jobbet åkte jag till Andreas vänner för att titta på matchen och äta grillat, väldigt trevligt 🙂 Sen efter besöket åkte vi hem och jag behövde jobba med en kampanj och det tog längre tid än planerat så blev klar vid 11-tiden och då somnade jag som en liten gris i soffan haha..

Jag vill visa er vilka härliga paket jag fick här om dagen när jag kom hem 🙂 Först ett härligt paket med brun-utan-sol från Cocoa Brown. Blev extra sugen på att testa ”golden goddess” för jag är besatt av skimriga oljor under sommaren. Man ser så mycket brunare ut! Huden ser också mer jämn ut.

Sen fick jag ett superfint halsband från By Biehl, det är en liten jordglob. Dom ville ge den till mig för dom tyckte den passade mig 🙂 Det gör den verkligen, jag som älskar att resa jorden runt! Känner mig väldigt tacksam över halsbandet och har redan hunnit ha på mig den 2 gånger.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *