Inlägget innehåller adlinks.

Beställde precis hem ett par skor från sportamore, ett par feta nike pegasus 35 *KLICK*, så snygga! 🙂 Dom fanns i flera olika färger men jag drogs lite extra till dom som är grå/svarta. Dom kommer funka bra till kläderna jag har hemma.

Älskar ni också att träna utomhus på sommaren? Det bästa är ju att ta sig en joggingtur precis när solen börjar komma upp på morgonen i shorts och linne. Då får man d-vitamin och blir brun medan man tränar, så bra! 🙂 Men glöm inte solkrämen, mycket viktigt. Jag kör alltid 30 🙂

Skor – LÄNK // Shorts – LÄNK // Sport BH – LÄNK // Gymbag – LÄNK // Solfaktor – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

You might also like

Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - HELLO LAPOINT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *